AUDITION

Det har undgått få, om någon, att covid-19 har påverkat många. Pandemin har även påverkat oss som kör, men inte värre än att vi behövt undvika gemensamma repetitioner i kyrkan. Detta är vi tacksamma för samtidigt som vi skänker vår omtanke till dem som drabbas hårt i dessa tider. Vi håller i alla fall hoppet och modet uppe, och utgår från att vi snart kommer stå på scenen igen för att sprida vårt glädjebudskap. Inför det vill vi ta in nya medlemmar till kören.

 

Under hösten kommer vi repetera på våra vanliga tider, måndagar kl 18:30-20:45 I Tenstakyrkan, fast i mindre grupper. I vår ordinarie verksamhet deltar vi även i Tenstakyrkans gudstjänster ca 1 söndag i månaden. Vi kommer även göra inspelningar och hålla audition för nya medlemmar. Kören leds av mig, Cedwin Sandanam, och vår pianist Emanuel Olsson.

 

Här kommer lite instruktioner till dig som vill söka till kören som sångare. I vårt sökande efter passande medlemmar går jag inte på kriteriet “kan sjunga” eller “kan inte sjunga”. Jag är övertygad om att alla KAN och BÖR sjunga. Det jag som konstnärlig ledare söker efter är ett särskilt sound som matchar den musikaliska visionen som jag har för kören.

 

Hur går det till? I denna länk finns följande:

- En låttext

- Originalinspelning av sången

- Instrumental inkl. körsång.

 

Det vi önskar från dig är en kort skriftlig presentation om dig och varför du söker till kören, samt två videoinspelningar (där du syns) som du laddar upp på Youtube. Gör videoklippen olistade, och skicka länkarna och presentationen till tgcaudition@gmail.com. Du behöver dator, mobil eller videokamera för att spela in video samt en högtalare så att du kan spela upp instrumentalen. Klippen får inte redigeras.

 

Film 1: Spela in en video där du sjunger solo-delarna till instrumentalen

Film 2: Spela in en video där du sjunger stämmorna på refränger + brygga. (Jag föreslår att du sjunger olika stämmor på varje refräng. Refräng 3 + brygga kan vara i din bekvämaste stämma.)

 

Sista ansökningsdag är måndag den 14 september. Ser fram emot att lyssna på en massa härlig sång inom den närmsta tiden.

 

Lycka till! /Cedwin